Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Nedenstående virksomheder og brands omtales for nemheds skyld under den samlede betegnelse Selskabet.

Daily Media ApS, Take Offer ApS, Downtown DK ApS, Niche ApS, LauritzOneBid og Spis i Byen.

Ved besøg på en af Selskabets hjemmesider accepterer du denne privatlivspolitik.

 

Generelt

Når du besøger Selskabets hjemmesider indsamler Selskabet oplysninger om dig. Herunder kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

Selskabet indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

 

  1. Personoplysninger

 

1.1. Hvad er personoplysninger?

Selskabet beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en af Selskabets hjemmesider eller når du tilmelder dig et af Selskabets nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger såsom navn, adresse, postnummer, email, telefonnummer, køn og alder, men det kan også være oplysninger om dine interesser, kendskab til internettet mv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service, er obligatoriske oplysninger tydeligt markeret på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

 

1.2. Opbevaring af personoplysninger

Når du køber tjenester på en af Selskabets hjemmesider, har Selskabet brug for dine personoplysninger som dokumentation ifm. betaling, levering, en eventuel fortrydelsesfrist og/eller reklamationsret. Du kan have oplyst dine oplysninger ved tilmelding til nyhedsbreve og konkurrencer m.v. Du kan nemt se og ændre i dine personlige oplysninger under “Min Profil” på Selskabets hjemmesider, når du er logget ind.

Selskabet opbevarer dine oplysninger, så længe din konto og/eller tilmelding til at modtage nyhedsbreve er aktiv og så længe det er nødvendigt for Selskabet at overholde eventuelle juridiske forpligtelser. Herefter vil Selskabet efter anmodning slette dine oplysninger.

 

1.3. Hvad bruger Selskabet personoplysninger til?

De personoplysninger Selskabet indsamler om dig, når du f.eks opretter en profil på en af Selskabets digitale platforme, bruges indledningsvist til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Selskabet og dets samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig og dine præferencer. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af Selskabets produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er indrettet efter dine interesser. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af kundeoplysninger. Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan Selskabet bruge de indsamlede oplysninger til at målrette og tilpasse den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier. Vær opmærksom på, at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum, som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Selskabet at gøre. Det anbefales, at du grundigt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

 

1.4. Samkøring af data

Når du opretter en profil på en af Selskabets hjemmesider eller andre digitale platforme, eller giver Selskabet tilladelse til, at Selskabet må kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (email, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) kombinerer Selskabet de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Selskabet benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og diverse digitale platforme tilhørende Selskabets virksomheder/brands og dets samarbejdspartnere.

 

1.5. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Selskabet gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang. Disse er placeret i kontrollerede faciliteter/omgivelser, og Selskabets sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at Selskabets brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Selskabet kan ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre, på ulovlig vis tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

1.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i Selskabets behandling af personoplysninger kan blive nødvendige løbende. Selskabet forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør Selskabet det, retter Selskabet selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden, så du altid har adgang til den opdaterede og gældende version. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Selskabet dig naturligvis besked i form af en synlig meddelelse på Selskabets hjemmesider.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om Selskabets privatlivspolitik, bedes du sende en e-mail eller ringe til Selskabet på de adresser og telefonnumre, som fremgår af hjemmesiderne.

 

Sidst opdateret: 20. april 2022.