Ice cream DREAM fra Frb. Chokolade

Frit valg på is og toppings - nyd delikat is hele sommeren!
Førpris
59,-
Din pris
39,-
Du sparer 20 kr.
Solgt 1388
Dit tilbud slutter om

Is fra Frederiksberg Chokolade

Sommeren har for alvor ramt os og det betyder en ting: is! Frederiksberg Chokolade tilbyder lige nu og hele sommeren is med geniale toppings og perfekt sammensatte smage, der emmer af sol og sommer. Tag et smut forbi den ikoniske butik på Frederiksberg Allé - og sæt prikken over i'et på din sommerdag med en eksplosion af en is.

Du vælger selv, om din is skal smage af jordbær og fløde, trøffelis og saltet karamel, om du vil prøve den veganske version med tropiske smage af kiwi, lime og bær - eller en af de mange klassikere, der også er i montren. Alle is kommer med guf, toppings - og naturligvis husets egen chokolade.

Chokoladen kommer fra en af Københavns fornemste chokoladeforretninger. Frederiksberg Chokolade har siden 1923 langet hjemmelavede godter til den søde tand over disken. 

Hvem skal du dele oplevelsen med?

Psst! Hvis du ønsker isen to go, bliver den serveret i nye lækre papbægre i sommerfarver. Isen i glas kan nydes i caféen eller udenfor på Frederiksberg Chokolades solrige fortovscafe. 


Information

Betingelser

  • Afhentning: Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C.
  • OBS. Du skal fremvise dit værdibevis, enten på telefon eller på print, ved afhentning. 
  • Din e-mailadresse vil blive udleveret til forhandleren. Den vil ikke blive brugt til andet end information vedrørende denne ordre.
  • Tilbuddet leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tilbuddet.

Aftalepart

Indlæser kort...