Copenhagen Rosé Festival

Vi har helt eksklusivt fået fingrene i billetter!
Førpris
398,-
Din pris
298,-
Du sparer 100 kr.
Solgt 27
Dit tilbud slutter om 29:05:32:49

Læg årets lækreste sommeroplevelser under træet

Hvis der er noget, der rimer på sommer, så er det rosé! Og nu har vi helt eksklusivt fået lov til at sælge billetter til sommerens fedeste arrangement til dig - til absolut særpris! Glæd dig til et brag af en festival i juni, hvor mere end 100 forskellige rosévine fra hele verden flyder på hippe The PLANT.

Copenhagen Rosé Festival er mere end blot en vinsmagning. Det er et arrangement med en helt særlig stemning, der bringer folk sammen!

En verden af rosé
Din billet til Copenhagen Rosé Festival varer i 2 timer. I indgangen får du udleveret et smagekort, der giver adgang til 10 valgfrie smagsprøver, derudover får du en festivalplakat og deltager i konkurrencen om en eksklusiv rosépakke.

Meget mere end en vinsmagning
Copenhagen Rosé Festival er, som navnet antyder, meget mere end en vinsmagning. Det er en kæmpe festival i roséens tegn! Her er der både DJ's masser af madstande med ildsjæle og selvfølgelig et hyggeligt loungeområde.

Glæd dig til en eksklusiv dag i roséens tegn!


Information

Se mere

Betingelser

Se mere
 • På denne kampagne er der julefortrydelsesret, og den kan derfor refunderes fuldt ud til og med d. 8. januar 2023. For refundering efterfølgende gælder Downtowns almindelige handelsbetingelser. 

 • VIGTIGT: Efter d. 8. januar 2023 er der ikke fortrydelsesret på dette køb, så billetterne kan ikke refunderes derefter. Hvis du ikke får benyttet din billet, kan du heller ikke få beløbet refunderet til din Downtown-konto.

 • Billetten gælder til eventet på den ugedag og det tidspunkt, du har købt.
 • Værdibeviset gælder for 1 person.
 • Billetten sendes automatisk via mail senest torsdag d. 22. juni 2023. Du vil modtage din billet på den mailadresse, du har benyttet ved købet på Downtown.
 • Husk at medbringe din billet til showet. Dit værdibevis gælder ikke som billet.
 • Din e-mailadresse vil blive udleveret til forhandleren. Den vil ikke blive brugt til andet end information vedrørende denne ordre.
 • Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
 • Er du i tvivl om betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/kbh/pages/faq

Aftalepart

Se mere
Copenhagen Rosé Festival
37527432
Adresse
Store Kongensgade 81C
1264

Der er et begrænset antal billetter til salg til de enkelte datoer.

Vælg mellem følgende datoer og tidspunkter: 

 • Fredag d. 23. Juni 2023
  1. session: 16-18
  2. session: 19-21
 • Lørdag d. 24. Juni 2023
  1. session: 15-17
  2. session: 18-20

Er du på udkig efter en særlig julegave? Tryk på ‘Giv som gave’, og få et personligt gavebevis til den heldige modtager.

Indlæser kort...
Copenhagen Rosé Festival
Raffinaderivej 22, 2300 København