6/10 stk. t-shirts fra TeeShoppen

Vælg ml. øko basic t-shirt - langt under halv pris!
Førpris
750,-
Din pris
349,-
Du sparer 401 kr.
Solgt 59
Dit tilbud slutter om 05:09:49:58

Friske tees - vælg frit mellem farver og størrelser!

TeeShoppen laver lækkert kvalitetstøj til din basisgarderobe. Nu har du muligheden for at blande forskellige størrelser og farver af deres populære Økologisk Basic t-shirts. Match farver og størrelser alt efter, om de skal passe under skjorten eller til hverdag.

Pust frisk liv i din sommergarderobe - og nyd t-shirt-vejret!


Information

Se mere

Øko t-shirts
Opgrader dit klædeskab og din stil med denne basic t-shirt. T-shirten her et lækkert fit, et stilet udtryk samt en ovenud stærk kvalitet, som du vil sætte stor pris på i din hverdag.
Vores økologisk basic t-shirt er produceret i kvalitetssikkert materiale og har en pasform, som kan passe til de fleste, idet den hverken er for tætsiddende eller for oversize. Man kan næsten aldrig gå galt i byen med en t-shirt og denne model er lige præcis som vi kender den - klassisk og tidløs. Uagtet af hvordan du går klædt i din dagligdag, så vil denne basic tee passe perfekt ind og sørge for, at din stil bliver endnu bedre.

Levering

Se mere
  • Du modtager en email fra Downtown (maks. 2 hverdage efter køb) med en unik kode og link, så du kan vælge dine t-shirts (farver og størrelser) hos TeeShoppen.
  • Obs! Du skal betale et fragtgebyr på 29 kr. hos TeeShoppen, når du bestiller dine varer.
  • TeeShoppen sender dine varer 1-2 hverdage efter du har foretaget din bestilling.
  • Dine varer sendes direkte til den adresse, du oplyser ved købet. Hvis du ikke er hjemme, leveres varerne til din nærmeste DAO-pakkeshop.

Betingelser

Se mere
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering samt reklamation og klager mv. rettes til forhandler på mail: info@teeshoppen.dk eller tlf.: 70 70 72 17 (på hverdage mellem kl. 9 og 21).
  • Din e-mailadresse vil blive udleveret til forhandleren. Den vil ikke blive brugt til andet end information vedrørende denne ordre.
  • Varen leveres af aftaleparten. Downtown DK ApS er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af varen.
  • Er du i tvivl omkring betingelserne vedrørende dit køb? Find svaret her: www.downtown.dk/spotvarer/pages/faq

Aftalepart

Se mere
TeeShoppen.dk
35659307
Adresse
K. Christensens vej 2F
9200

Vælg mellem:

  • Økologisk Basic t-shirts, herremodel - 6 stk (349,-)
  • Økologisk Basic t-shirts, herremodel - 10 stk (499,-)

Du vælger farver og størrelser efter køb. Der skal betales et fragtgebyr på 29 kr.